Personvernerklæring

Introduksjon

Vi (Smartster) tar personvernrettighetene til brukerne av nettstedet (https://www.smartster.com) svært seriøst, og vi er forpliktet til å beskytte og respektere ditt personvern.

Denne personvernerklæringen er innlemmet og underlagt bruksvilkårene som regulerer bruken din av nettstedet. Denne personvernerklæringen gjelder også for vår innhenting og bruk av data som samles inn via informasjonskapsler, enten på nettstedet eller andre steder. Detaljer om slik innhenting og bruk er beskrevet i våre retningslinjer for informasjonskapsler. Ved å bruke nettstedet eller ved å tillate bruk av informasjonskapsler, godtar du at personopplysningene dine blir bruk (som definert nedenfor) i samsvar med denne personvernerklæringen. Hvis du ikke godtar denne bruken, må du ikke bruke nettstedet eller noen av tjenestene som tilbys på nettstedet eller tillate informasjonskapsler på din datamaskin.

Om oss

Eventuelle personopplysninger du gir til oss, holdes av Smartster Group AB (publ), et selskap registrert i Sverige med foretaksnummer 556517-5507, vår adresse er Alingsåsvägen 6, SE 504 35 Borås, Sverige.

Personopplysninger

«Personopplysninger» betyr all informasjon om deg som er personlig identifiserbar, som kan omfatte (men ikke være begrenset til) ditt navn, alder, kjønn, sted, telefonnummer, e-postadresse, IP-adresse, økonomisk informasjon og annen informasjon fra hvor du kan identifiseres og som du når som helst kan oppgi til oss eller på annen måte via nettstedet.

Tilfeller der vi innhenter personopplysninger

Vi kan innhente og behandle personopplysninger når:

• Du oppgir kontoinformasjon når du registrerer deg eller logger på brukerkontoen hos oss for å kunne bruke visse tjenester som Smartster-nyhetsbrevet, eller når du blir med på konkurranser, kampanjer, premietrekninger eller undersøkelser på nettstedet
• Du ser eller kjøper et produkt eller en tjeneste fra en selger som annonserer på nettstedet vårt eller gjennom en av våre partnere
• Du leverer en klage eller forespørsel eller gir oss tilbakemelding
• Du når som helst oppgir personopplysninger til oss.
• Når du legger til et produkt i ønskelisten din som er synlig for andre brukere.

Vi kommer til å angi hvor levering av personopplysninger er valgfri. Hvis du velger å ikke gi slike personopplysninger, kan du oppdage at noen tjenester eller bruk av funksjoner på nettstedet ikke er tilgjengelige for deg.

Hvordan bruker vi personopplysningene dine?

Vi kan bruke personopplysningene dine på følgende måter:

• For å behandle registrering og opprettholde bruk av kontoen du måtte ha hos oss
• For å gi deg mulighet til å delta i visse tjenester som Smartster-nyhetsbrev eller enhver konkurranse, kampanje, premietrekning eller undersøkelse på nettstedet eller for å informere deg om endringer i noen av disse tjenestene
• For å hjelpe oss med å forstå hvilke produkter du har sett eller kjøpt gjennom nettstedet for å gi en bedre og mer personlig tjeneste til deg, inkludert rådgivning om og tilbud av produkter, tjenester, innhold og spesialtilbud
• For å analysere bruken av nettstedet og våre selgere og partnere, inkludert brukerdemografi, interesse og atferd for å optimalisere tjenestene vi tilbyr
• For å undersøke mistenkte brudd på bruksvilkårene av eller i forbindelse med deg;

Deler vi dine personopplysninger med tredjeparter?

Vi kan videresende personopplysningene dine til andre parter som følger:

• Til tredjeparter vi samarbeider med for å produsere og sende ut Smartster-nyhetsbrev. Disse tredjepartene har sine egne bruksvilkår og personvernerklæringer som gjelder for utsendelser som er gjort med deres tjeneste.
• Til utvalgte og betrodde tredjeparter som kan bruke personopplysningene dine til å vise deg innhold (inkludert reklameinnhold) som kan være av interesse for deg
• Til forretningspartnere for å hjelpe oss med å levere nettstedet vårt og relaterte tjenester til deg. Slike forretningspartnere er pålagt å opprettholde konfidensialiteten til personopplysninger, og med mindre du blir informert om noe annet, har de ikke rett til å bruke personopplysningene som vi gir til dem for noe formål utover det som er nødvendig for å hjelpe oss
• Enkelte samlede opplysninger om nettstedbrukerne, salgsmønstre, trafikkvolumer og relaterte saker til anerkjente tredjeparter, men disse detaljene vil ikke inneholde noen informasjon som personlig identifiserer deg
• Til politiet, tilsynsorganer eller juridiske rådgivere i forbindelse med ethvert påstått lovbrudd eller mistanke om brudd på bruksvilkårene eller der det er påkrevd ved lov
• Til ethvert medlem av Smartster-konsernet
• I tilfelle vi selger eller kjøper noen virksomheter eller aktiva, kan vi i så fall avsløre personopplysninger til den potensielle selgeren eller kjøperen av slik virksomhet eller aktiva.

Vi kan ansette tredjepartsleverandører til å yte tjenester for oss, for eksempel å tilby infrastruktur og IT-tjenester (for eksempel datalagring), administrere kreditt- og debetkortbetalinger, tilby tjenester til kundene våre, innhente gjeldsevalueringer, forbedre oppgaver, behandle kundeforespørsler og utføre annen statistisk analyse. Tredjepartsleverandører har tilgang til personopplysningene dine når de utfører disse tjenestene, men har kun rett til å behandle dem på våre vegne og i samsvar med våre instruksjoner.

Hvordan redigerer og sletter du opplysningene dine?

Du kan endre, blokkere eller slette kontoinformasjon og innstillinger når som helst, inkludert om du vil at Smartster skal kontakte deg angående produkter, tjenester, innhold og spesialtilbud ved å følge instruksjonene på nettstedet eller sende oss en epost til info@smartster.com, eller ved å skrive til oss på Smartster Group AB (publ), Alingsåsvägen 6, SE 504 35 Borås, Sverige. Hvis du ikke vil ha Smartster-nyhetsbrev, kan du også velge å ikke abonnere ved å klikke på koblingen nederst i meldingen som inneholder Smartster-nyhetsbrev. Hvis du vil gjenoppta abonnementet ditt, kan du registrere deg for nyhetsbrev på nettstedet vårt.

IP-adresser

Vi kan samle inn informasjon om datamaskinen din, inkludert, hvis slik informasjon er tilgjengelig, din IP-adresse, operativsystem og nettlesertype, tilkoblingshastighet og systemadministrator og å rapportere samlet informasjon til annonsørene våre. Dette er statistisk informasjon om brukerens aktivitet på nettet og mønstre som ikke identifiserer noen.

Hvor lenge holder vi personopplysninger?

Vi holder kun personopplysninger så lenge det er nødvendig for de formålene som er beskrevet ovenfor i avsnittet «Hvordan bruker vi personopplysningene?»

Hvordan beskytter vi personopplysningene?

Vi benytter bransjestandard og har strenge sikkerhetsprosedyrer som dekker innhenting, lagring og formidling av personopplysninger for å forhindre uautorisert tilgang og å overholde relevante europeisk personvernlovgivning. Alle personopplysninger du oppgir til oss, lagres på våre eller våre forretningspartneres sikre servere. Der vi har gitt deg (eller der du har valgt) et passord som gir deg tilgang til enkelte deler av nettstedet vårt, er du ansvarlig for å holde dette passordet konfidensielt. Vi ber deg om å ikke dele passordet med noen.

Hva er informasjonskapsler og nettsignaler, og hvordan bruker vi dem?

En informasjonskapsel er en liten mengde informasjon som sendes til nettleseren din fra et nettsteds datamaskiner og lagres deretter på lokalt på datamaskinen din. Et nettsignal er et lite bilde (vanligvis innebygd i et nettsted eller en e-post) som gjør det mulig for et nettsted å telle brukere som har besøkt siden eller for å få tilgang til visse informasjonskapsler. Disse sporingsenhetene hjelper oss med å forbedre nettstedet vårt og levere en bedre og mer personlig tjeneste, blant annet ved å la oss eller partnerne våre gi deg utvalgt reklameinnhold. Vi har gitt mer detaljert informasjon om bruken av informasjonskapsler i våre retningslinjer for informasjonskapsel.

Du kan nekte å godta informasjonskapsler ved å aktivere innstillingen i nettleseren din som lar deg nekte innstillingen av informasjonskapsler. Men hvis du velger denne innstillingen, får du kanskje ikke tilgang til enkelte deler av nettstedet vårt. Med mindre du har justert innstillingene til nettleseren din slik at den kommer til å nekte informasjonskapsler, kommer systemet til å utstede informasjonskapsler når du logger deg på nettstedet vårt eller partnernes nettsteder, og ved å fortsette å bruke disse nettstedene, godtar du bruken av disse informasjonskapslene som beskrevet i våre retningslinjer for informasjonskapsel.

Hvor lagrer vi personopplysninger?

Vi har personopplysningene på servere i EU. Imidlertid kan data som vi innhenter i fremtiden, overføres til og lagres utenfor EØS-området. De kan også behandles av ansatte som arbeider for oss eller for noen av våre partnere og handler utenfor EØS. Vi kommer til å holde og overføre personopplysningene dine i samsvar med denne personvernerklæringen og gjeldende europeisk personvernlovgivning.

Tilgang til informasjon

Du har rett til å få tilgang til informasjon om deg. Hvis du ønsker å motta en kopi av personopplysningene dine fra oss, skriv til oss på Smartster Group AB (publ), Alingsåsvägen 6, SE 504 35 Borås, Sverige eller via e-post på info@smartster.com. Vi kan komme til å kreve deg for et lite administrasjonsgebyr for å dekke kostnadene våre ved å gi deg informasjon som vi har om personopplysningene dine.

Endringer i personvernerklæringen vår

Eventuelle endringer vi kan komme til å gjøre i personvernerklæringen vår i fremtiden kommer til å bli lagt ut på denne siden. Denne personvernerklæringen ble sist oppdatert 21. mai 2018.

Publisering av personopplysninger på offentlig tilgjengelige områder

Et offentlig tilgjengelig område av nettstedet er beskrevet som et hvilket som helst område som er tilgjengelig for allmennheten og kan bli vist av søkemotorer. Du er eneansvarlig for personopplysninger som du oppgir og formidler på offentlig tilgjengelige områder. Du bør aldri oppgi personopplysninger knyttet til en annen person uten deres uttrykkelige samtykke.

Andre koblinger

Nettstedet vårt kan fra tid til annen inneholde koblinger til og fra nettstedene til våre partnernettverk, annonsører og tilknyttede selskaper. Hvis du følger en kobling til hvilket som helst av disse nettstedene, må du være oppmerksom på at disse nettstedene har sine egne personvernerklæringer og at vi ikke godtar noe ansvar for disse erklæringene. Sjekk disse erklæringene før du sender inn personopplysninger til disse nettstedene.

Vil du vite mer?

Hvis du har spørsmål eller kommentarer om personvernerklæringen vår eller hvordan vi bruker personopplysningene dine, kan du kontakte oss via e-post på info@smartster.com.